BETONBOREN IS SPECIALISTENWERK

BOOR- EN ZAAGBEDRIJVEN

Een kleine groep bedrijven mag zich betonboorspecialist noemen. Het zijn deze bedrijven die onze specialistische kennis en full-service aanpak bijzonder waarderen. Wij spreken dezelfde taal en winden er beide geen doekjes om. Zelden is een klus onmogelijk zolang je maar direct kan communiceren over de mogelijke oplossingen. Bij Meijer Tools zijn er geen lange lijnen en heeft ieder boor- en zaagbedrijf in het veld direct contact met onze eigen specialisten.

Alle voorkomende oplossingen van boren, zagen en gereedschappen kunnen wij uit voorraad leveren. Bij heel bijzondere wensen is het wel zo prettig te weten dat wij alle gereedschappen zelf fabriceren. Onze nieuwste productielijn is volgens ons de meest flexibele van de Benelux. Binnen 24 uur leveren wij zelfs specials.

ZELFSTANDIGE SPECIALISTEN (ZZP)

Zijn betonboren en diamantzaagbladen jouw belangrijkste gereedschap? Dan weet je als geen ander dat goedkoop duurkoop is. Enkel het beste materiaal gaat echt lang mee en biedt uiteindelijk financieel voordeel. Kwaliteitsgereedschap is bovendien veiliger dan een boor of zaag van een willekeurig merk van een handelsmaatschappij. Onze producten komen uit onze eigen handen van onze eigen productielijnen. Wij kennen van elke diamantboor elk facet. Geen aannames, geen gekopieerde specificaties, maar op de micron nauwkeurig ontworpen en geproduceerde producten.

Als vakspecialist wordt scholing weleens vergeten. Speciaal voor zelfstandige betonboorspecialisten heeft Meijer Tools een opleidingsdag ontwikkeld als droogboorspecialist. Welke technische, financiële en juridische aspecten mag men bij droogboren niet vergeten. Tijdens deze dag doe je gegarandeerd nieuwe kennis op, ervaar je de kwaliteit van onze producten en sluit je de dag af met een certificaat.

gerelateerde producten

Ringboor diamant

€43.20 – €91.80

Type cayenne

€135.00 – €775.00

HUSQVARNA K1260

€1,664.00

MEIJER DIAMOND TOOLS

Loohorst 8
7207 BM Zutphen

KVK: 66293073

CONTACT

[email protected]
Tel: (+31) 313-659555


Meijer Diamond Tools is fabrikant en groothandel in gereedschappen voor de bouwsector en toeleverende industrie. De vestiging in Zutphen is het hart voor de Europese distributie van Diamond Tools gereedschappen.
De organisatie is opgericht in 1994 en onderscheidt zich door eigen ontwerpen en productie volgens de hoogste standaarden. Levering binnen 24 uur is onze norm.
Copyright 2018 Meijer Tools Group B.V. - Meijer Diamond Tools are designed and manufactered in 
The Netherlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram