DE BETONBOOR KENNISBANK VOOR ELKE INSTALLATEUR

Wie regelmatig met betonboren te maken heeft kent de uitdaging; de diepte, breedte of materiaalsoort verschilt per klus. Specialisten kunnen dan vertrouwen op hun ervaring. Maar is men wel op de hoogte van de laatste technieken, mogelijkheden en voorschriften? Het “Meijer Tools Expert Centrum” en de “Boor/Zaag Academie” zijn het kennishart van onze organisatie. Deze kennis delen wij dagelijks met onze klanten. Dat kan op aanvraag zijn, maar ook door deelname aan onze Mei-jer expertdagen. Kent u bijvoorbeeld de 3 meest gemaakte fouten? Dit soort informatie wordt verstrekt tijdens onze evenementen, dus wees er snel bij!

Tegenwoordig is het droogboren in beton een uitstekende mogelijkheid voor de installateur. Naast boormotoren leveren wij, uit voorraad, een groot programma van droogboren die uw klus vergemakkelijken. Droogboren is ideaal voor renovatie of restauratie, omdat stof dat ontstaat tijdens het droogboren veel makkelijker te beheersen is dan water.

UITGELICHT PRODUCT

mt-19 BOORMOTOR.

Onmisbaar voor elke expert. Deze krachtige boormachine is voor zowel nat- als drooggebruik een absolute topper.

Voor elk project, klein of groot, is de MT-19 een must-have in ieders bedrijf. Klik op de foto hiernaast om alle specificaties te bekijken!

MEIJER DIAMOND TOOLS

Loohorst 8
7207 BM Zutphen

KVK: 66293073

CONTACT

[email protected]
Tel: (+31) 313-659555


Meijer Diamond Tools is fabrikant en groothandel in gereedschappen voor de bouwsector en toeleverende industrie. De vestiging in Zutphen is het hart voor de Europese distributie van Diamond Tools gereedschappen.
De organisatie is opgericht in 1994 en onderscheidt zich door eigen ontwerpen en productie volgens de hoogste standaarden. Levering binnen 24 uur is onze norm.
Copyright 2018 Meijer Tools Group B.V. - Meijer Diamond Tools are designed and manufactered in 
The Netherlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram