Machinepark

laserlassen

Meijer Diamond Tools beschikt over een unieke robot-gestuurde laserlasser. Deze is speciaal naar onze wens gebouwd en geconfigureerd, waardoor wij met trots kunnen zeggen dat wij de enige ter wereld zijn die over deze machine beschikken.

De robotarm heeft de mogelijkheid om boren te bezetten tot wel Ø1000mm breed. Doordat de lasmachine enorm snel is met het bezetten van de boorkernen kunnen wij snel, efficiënt en gericht te werk gaan. Zo is een grote order een minder tijdrovende klus als men dat zou vergelijken met soldeermethodes.

De segmenten bevatten een speciale lasvoet waardoor de laser de mogelijklijkheid krijgt deze strak op de boorkern te plaatsen, met perfecte precisie. Onze lasgelaste diamantboren zijn meermaals getest en geconfigureerd om de beste prestatie en standtijd te garanderen. Momenteel zijn onze ”New-Tec”-segmenten in staat de meest uitdagende klussen aan te gaan.

Hieronder laten wij graag zien hoe deze unieke machine te werk gaat.

SOLDEren

Naast de laserlassen beschikt Meijer Diamond Tools over vol geautomatiseerde soldeermachines voor zowel de productie van diamantboren als diamantzagen. Momenteel bevat ons machinepark 3 vol-automatische soldeermachines voor de diamantboor productie en 4 vol-automatische soldeermachines voor de diamantzaag productie.

MEIJER DIAMOND TOOLS

Loohorst 8
7207 BM Zutphen

KVK: 66293073

CONTACT

[email protected]
Tel: (+31) 313-659555


Meijer Diamond Tools is fabrikant en groothandel in gereedschappen voor de bouwsector en toeleverende industrie. De vestiging in Zutphen is het hart voor de Europese distributie van Diamond Tools gereedschappen.
De organisatie is opgericht in 1994 en onderscheidt zich door eigen ontwerpen en productie volgens de hoogste standaarden. Levering binnen 24 uur is onze norm.
Copyright 2018 Meijer Tools Group B.V. - Meijer Diamond Tools are designed and manufactered in 
The Netherlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram