Onze Research & Development voor u

Ons team heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van diamant gereedschappen. Deze expertise zorgt ervoor dat wij u oplossingen durven te bieden die anders zijn dan men gewend is en ten goede komt aan de productiviteit. Voor speciale wensen of idee├źn over ieder project bent u altijd welkom om te sparren hoe wij dit naar een product kunnen vertalen.
Onze productiefaciliteit helpt graag bij het aanvullen van gaten in het assortiment tot het geheel opzetten van een eigen merklijn. Wie eenmaal het gemak heeft ervaren in specificeren, bestellen en volgens afspraak geleverd krijgen, wil vaak niet anders meer. De paar procenten prijsvoordeel van Aziatische leveranciers blijken dan snel te verdampen.

EIGEN PRODUCTIE

Meijer Diamond Tools beschikt over de meest geavanceerde productiefaciliteiten om met hoge precisie te produceren. Dat kunnen specialties zijn, maar ook grote volumes op order. Zo is onze, op eigen specificaties ontwikkelde, laserlasmachine uniek in de wereld. Het gehele proces is computergestuurd waarbij nauwelijks nog handen bij nodig zijn.

PRIVATE LABEL MOGELIJK

Onze productiemiddelen maken het mogelijk om op specificatie gereedschappen te maken. Diverse gerenommeerde merken hebben ons al ontdekt en de kans is groot dat u al eens een product onder een ander merk uit onze fabriek in uw handen heeft gehad.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Onze klanten zijn gewend aan onze snelle levertijd. De meeste producten zijn namelijk direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wie met Meijer Diamond Tools gereedschappen werkt, nooit het werk hoeft stil te leggen. Wij investeren in voldoende voorraad en desnoods productie dezelfde dag.

MEIJER DIAMOND TOOLS

Loohorst 8
7207 BM Zutphen

KVK: 66293073

CONTACT

[email protected]
Tel: (+31) 313-659555


Meijer Diamond Tools is fabrikant en groothandel in gereedschappen voor de bouwsector en toeleverende industrie. De vestiging in Zutphen is het hart voor de Europese distributie van Diamond Tools gereedschappen.
De organisatie is opgericht in 1994 en onderscheidt zich door eigen ontwerpen en productie volgens de hoogste standaarden. Levering binnen 24 uur is onze norm.
Copyright 2018 Meijer Tools Group B.V. - Meijer Diamond Tools are designed and manufactered in 
The Netherlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram